Innovatív technológia az arc fiatalításában

Innovatív, kétirányú kónusz technológia

Kiemelkedően hatékony feszesítés a kónuszok speciális, három dimenziós kialakításának köszönhetően.

High-end kezelés

A szálak alkalmazásával történő arcfiatalítás legmodernebb technológiája.

Egy kezelés, két hatás

A feszesítés mellett a természetes kollagén termelését stimuláló hatásával a kezelés kettős hatást biztosít a fiatalosabb megjelenés érdekében.

Minimál invazív beavatkozás

Sebészeti beavatkozás nélkül, helyi érzételenítésben végezhető kezelés.

A szálak anyaga

A Silhouette Soft® arcemelő szálak felszívódó, biokompatibilis és biológiailag lebomló anyagból készülnek. A monofilament anyaga PLLA (politejsav), a kónuszoké pedig tejsav-glikolsav kopolimer (82% tejsav és 18% glikolsav).

A Silhouette Soft® fő alkotóeleme a tejsav (PLLA), amely egy jól ismert polimer és amelyet hosszú ideje használnak a biotechnológiában és a gyógyszerészet területein. Mivel felszívódó anyag, használatának nagy múltja van hatóanyag-hordozóként és a sebészeti beavatkozások területén is (pl. az ortopédiai műtétek során rögzítőelemként). Szintén kulcsszerepet játszik a szöveti sebészet fejlődésében. A tejsav ezen alkalmazásai mind FDA által engedélyezett felhasználási területek.

A PLLA lebomlási folyamata jól ismert folyama: az észterkötések hidrolizálása által felszabaduló termékek a metabolizmus (sejt szintű anyagcsere) során felszívódnak.

A PLLA általánosan jól tolerált anyag és szintetikus voltából fakadóan allergia teszetelés sem szükséges a kezelés előtt. Helyes alkalmazás mellett a biztonsági mutatói kiemelkedőek és jól dokumentált. Az alapos klinikai tapasztalat és tanulmányok több ezer esetet ölelnek fel.

Dániel KarvászSilhouette Soft®