Silhouette Soft arcemelő szálak

40 éves kor felett az arc középső és alsó része ereszkedésnek indul, s e látvány miatt gyorsabbnak érezzük az idő múlását. A Silhouette Soft szálaknak köszönhetően sebészi beavatkozás, bemetszés nélkül kaphatjuk vissza azt az arcot, azt a frissességet, amit annyira hiányolunk. A technika legnagyobb előnye, hogy mindössze 30 perc alatt, helyi érzéstelenítés mellett elvégezhető a beavatkozás, és lábadozási időszak nélkül, rögtön vissza lehet térni a mindennapokba, munkába, társaságba – a beavatkozás jelei nem lesznek árulkodóak.

Kérdések és válaszok

 • Mi a Silhouette Soft?

  A Silhouette Soft egy vadonatúj kezelés, amely bizonyítottan ellensúlyozza a bőr rugalmasságának csökkenésével járó ereszkedés hatásait. Az a kezelés, amely harminc perc alatt elvégezhető, hatása mégis felbecsülhetetlen.

 • Milyen anyagból van a Silhouette Soft szál?

  A szál összetevői természetesek és teljes mértékben felszívódóak. A felhasznált anyagok megfelelő orvosi minősítésekkel rendelkeznek és a sebészetben már sok éve használatosak.

 • Mi garantálja, hogy a Silhouette Soft biztonságos?

  Minden Silhouette termék az Egyesül Államokban, Michigan-ben készül és szigorú higiéniai ellenőrzés alatt áll a gyártás minden folyamata. A szál, amely természetes alapanyagok kivonata, minden bőrtípus esetében alkalmazható – minden allergiai teszt eredménye negatív lett a klinikai tesztek során.

 • Mennyi ideig tart a Silhouette Soft hatása?

  A kezelést követő 12-től 18 hónapig terjedő időszakban a Silhouette Soft látványos hatása végig megmarad. Amellett, hogy hosszan tart, hatása azonnali a kezelést követően. Természetesen a hatás teljes időszakát befolyásolják az életvitelbeli és korkülönségek. A Silhouette Soft tökéletesen alkalmazható más esztétikai beavatkozásokkal együtt, mint például a hyaluron savval való, vagy Botox kezelés.

 • Mit kell tennem a kezelés előtt?

  Ajánlott, hogy a kezelést végző orvossal egyeztesse elvárásait a módszerrel kapcsolatban, a várható költséget és minden egyéb kérdését tegye fel neki. Emellett nyújtson felvilágosítást a korábbi kezeléseiről és esetleges gyógyszerallergiáiról, gyógyszerhasználatáról.

 • Mi a teendőm kezelés után?

  A Silhouette Soft behelyezése után az orca teltebb és kissé megemelkedettebb lesz. A hatás azonnali és természetes látványt kelt. Ahogy bármilyen esztétikai beavatkozásnál, itt is előfordulhat, hogy a kezelt terület enyhén bedagad, kipirosodik – ezek pár napon belül elmúlnak. A kezelés után ajánlott az arcmasszázs és a fizikai kontaktussal járó testedzés kerülése.

 • Milyen hatása lesz közvetlenül a kezelés után?

  Az eljárás 30 percet vesz igénybe, és speciálisan képzett szakorvos végzi. A hatás elsősorban a természetességet helyezi mindenek elé. Arca felfrissültnek, relaxáltnak fog kinézni, fiatalosnak – ám úgy, hogy a mimika, az arc finommozgásai nem változnak.

 • Kihez fordulhatok, hogy végezze el a beavatkozást?

  Kizárólag a Silhouette Acadmey által biztosított speciális képzésen részt vett szakorvosok végezhetnek Silhouette Soft beültetést.

karvaszSilhouette Soft arcemelő szálak