Francia biotechnológia az egészség és szépség érdekében

A PERFECTHA®

A Perfectha francia eleganciával készült, hialuronsav alapú töltőanyag, mely a ráncok kordában tartásában, az arc kontúrjainak javításában és az elvesztett volumen visszanyerésében segít – tartós, azonnali és természetes eredményt biztosítva.

A PERFECTHA® kezelés egyszerű, biztonságos és az ambuláns módon történik. A legtöbb esetben az eljárás nem jár fájdalommal, mindazonáltal helyi érzéstelenítés alkalmazása az eljárás során növelheti a páciens kényelmét.

A PERFECTHA® kezelés kb. 20 percet vesz igénybe, ami után a páciens visszatérhet mindennapi tevékenységéhez. A kezelés után előfordulhatnak az injekcióval kapcsolatos reakciók, mint duzzanat, helyi bőrpír és érzékenység az injekció helyén, melyek általában néhány napon belül maguktól megszűnnek. Az ajkak kezelésénél ezek a tünetek a terület nagyobb érzékenysége miatt kissé tovább fennállhatnak.

TERMÉSZETES ÉS BIZTONSÁGOS

A hialuronsav a bőr természetes alkotóeleme, mely sok fontos funkciót tölt be: nedvességet tárol, alátámasztást biztosít és összeköti a szintén nagyon fontos kollagént és elasztint, segíti a szövetek regenerációját, valamint segít védelmet biztosítani a mikroorganizmusok ellen.

A test hialuronsav termelése az idő előrehaladtával egyre csökken, ez az öregedés folyamatának ismert része – a becslések szerint a negyvenes éveink közepét elérve a test hialuronsav szintézisének szintje nagyjából csak az igényeinek felét fedezi.

Testünk nagyjából 15 gramm hialuronsavat tartalmaz, mely a test minden részében megtalálható és ezen mennyiség harmada naponta lebomlik és szintetizálódik. Ha a bomlás és a szintézis aránya felborul, külső utánpótlás után kell nézni. A korábban csak plasztikai beavatkozásokkal elérhető eredményeket és nagyon rövid lábadozási időszakot magukénak mondható ráncfeltöltő anyagok népszerűsége napjainkban rohamosan nő.

A hialuronsav alapú töltőanyagok segítenek a ráncok kiegyenlítésében, vagy enyhítésében, a bőr fiatalosabb megjelenésűvé tételében, tónusosabbá, simább felületűvé tételében. A Perfectha az arc szöveteinek megfelelő alátámasztást nyújt, pótolva és kiegészítve az esetlegesen elvesztett teltséget, vagy rugalmasságot. Emellett a megfelelő és szükséges hidratációt is biztosítja, melytől a bőr friss és rugalmas marad.

Dániel KarvászPerfectha® injektálható ráncfeltöltőanyag