Motiva: Q Inside Technology

Az Establishment Labs világon elsőként hozott létre olyan implantátumokat, amelyek a Q Inside Safety Technology™-t alkalmazzák, amely lehetővé teszi, hogy az orvosa azonnal hozzáférjen a gyártó nevéhez, szériaszámhoz, lot számhoz, csoport számhoz és egyéb implantátum specifikus adathoz – mindezt egy kézi azonosító készülékkel, a testen kívülről.

Miért a MOTIVA-t válasszam?

 • A legkorszerűbb héj kialakítás ami erősebbé, nagyobb teherbírásúvá teszi az implantátumot.
 • Egyedülálló rugalmasság a behelyezés megkönnyítése és a minél kisebb műtéti metszés szükségessége érdekében.
 • Különlegesen puha, formatartó töltőanyag az optimális alaktartásért és érzetért.
 • A legszélesebb implantátum magasság választék, hogy mind a páciens, mind a sebész elvárásainak, szempontjainak megfelelő implantátumot választhasson.
 • Speciális felületi textúrák, a héj gyengülését okozó idegen anyagok használata nélkül.
 • Q Inside Safety Technology™ az egyedi nyomonkövethetőségért, amely az Ön és orvosa számára az implantátumra vonatkozó specifikus információkhoz ad hozzáférést - bárhol és bármikor.
 • Kiemelkedő páciens program és támogatás.

A biztonság szempontjából kulcsfontosságú az innováció

Jobb gyártási folyamat, az egyesült államokbeli és az európai szabályozásoknak való megfelelés és szabadalmaztatott technológiák – az innováció célja minden esetben a páciens biztonsága kell, hogy legyen. Az Establishment Labs-nél az innováció a napi rutinunk része. Mérnökeink és vezetőink több, mint 30 éve dolgoznak az esztétikai iparban az Egyesült Államokban és a világ egyéb országaiban.

ProgressiveGel

A felső pólus teltségéért

Szilárd gél

Teltebb felső pólust biztosít

Kerek forma

Feltűnő profil

ProgressiveGel Plus

A természetesebb kinézetért

Egyensúly a rugalmas és szilárd tulajdonságok között

Teltebb alsó pólust biztosít

Fiatalos forma

Közepes profil

ProgressiveGel Ultima

A természetes mell érzete és látványa

Rugalmas és puha gél

A mell természetes formájához alkalmazkodik

A legtermészetesebb forma és érzet

Természetes profil

Tudnivalók

A mellnagyobbító műtét nagyon elterjedt beavatkozás, és a legtöbb esetben magas arányú a páciensek elégedettsége. Ennek ellenére, mint minden műtétnél, mindig egyeztesse orvosával a lehetséges mellékhatásokat, kockázatokat! Az választott eljárástól függően a mellnagyobbító műtét átlagosan egy, vagy két órát vesz igénybe. Általában járóbeteg beavatkozásról van szó, tehát a páciens akár a műtét napján is hazatérhet. Ennek lehetőségeiről konzultáljon orvosával.
A műtét legtöbbször altatásban történik, de lehetséges a helyi érzéstelenítésben való elvégzése is. Erről is orvosával egyeztetve, a lehetőségeket közösen mérlegelve hozzák meg a döntést.
A poszt-operatív periódusban a gyógyulás sok egyéni tényezőn múlik. Az első 48 órában hőemelkedés és duzzanat jelentkezhet, amelyek idővel aztán maguktól elmúlnak.

A mellnagyobbítást követően 24-48 órás poszt-operatív időszakról és mérsékelt aktivitású időszakról beszélhetünk, amely több napra is nyúlhat. Ezalatt fokozott odafigyelés szükséges és előfordulhat megnövekedett érzékenység illetve duzzanat a műtétet követő hetekben. A normális aktivitás és testmozgás a sebésze által javasolt időben folytatható. Idővel a duzzanat eltűnik és a bemetszések helye fokozatosan elhalványodnak.

 • Aludjon, vagy pihenjen enyhén megemelt fejjel, kerülve az oldalán fekvést.
 • Tartsa karjait a testéhez közel és orvosi utasításig kerülje a nehéz tárgyak emelését.
 • Legalább két napig, vagy az orvosa által javasolt ideig ne vezessen, vagy végezzen egyéb testedzést.
 • Az orvosa által javasolt ideig a melleit ne érje közvetlen napsugárzás.
 • A műtétet követő 48 óra elteltével gyengéden, körkörös mozdulatokkal masszírozza melleit.
 • Orvosa sebgyógyulást, regenerációt elősegítő krémek használatát javasolhatja.

A Motiva Implantátum Matrix® megkapta a tekintélyes CE minősítést, amely azt jelenti, hogy a termék és cég megfelel a szigorú biztonsági és egészségügyi előírásoknak. Ezen kívül azzal, hogy csak és kizárólag FDA által jóváhagyott orvosi minősítésű szilikon töltőanyagot használ, az Establishment Labs világszínvonalú Minőségmenedzsment Rendszert hozott létre, amelyet a British Standard Institution (BSI) részlege hagyott jóvá és amely megfelel az ISO 9001:20089 és ISO 13485:200310 egészségügyi standardoknak. Minden implantátumunk szigorú, az elérhető legfejlettebb technológiát alkalmazó minőségellenőrzésen megy keresztül.

Az FDA javaslatait követve az Establishment Labs korlátozott garanciát vállal a Motiva Implantátum Matrix® termékcsaládjára, melyben szakadás esetén az implantátum teljes élettartama alatt csere darabot biztosít. Bár az FDA által indikált szilikon mellimplantátum élettartam 10 év, az anyagok és feldolgozási folyamatok friss fejlesztései ennek az időnek a bővülését jelzik előre.
Az Establishment Labs asszisztenciát biztosít Baker III és IV fokozatú kapszuláris kontraktúra esetén a csereprogramon belül. Keresse fel a www.motivaimplants.com oldalt az Always Confident Warranty® program részleteiért.

SZÁMOLJON UTÁNA A BIZTONSÁGNAK ÉS A TELJESÍTMÉNYEK – AZ EREDMÉNY: KIEMELKEDŐ!

 • A héj nyújthatósága kétszerese az FDA által előírt 350%-nak
 • A szakítóerő az FDA által előírt érték négyszerese
 • Az Amerikai és Európai Gyógyszerkönyv által elfogadott baktérium endotoxin szintnél százszor kisebb szint a sterilizálás után
 • Szakadási mutatók 0.1% alatt
 • 94.5%-os elégedettségi mutató
karvaszMotiva: Q Inside Technology