Motiva Mellimplantátumok

A MOTIVA® implantátum mögött lévő know-how több évtizedet tesz ki. A gyártó Establishment Labs cég tulajdonosai, fejlesztőmérnökei és egyéb részlegek vezetői, a gyártásban részt vevő személyek előző munkahelyeiken (Allergan, Mentor, Eurosilicone, Silimed) szerzett összevont tapasztalatukat alkalmazzák a prémium kategóriás MOTIVA® implantátum fejlesztése és gyártása során.

A gyárat 2004-ben alapította a Tourniere család (Eurosilicone tulajdonosa) és a Chacon-Quiros család (plasztikai sebész). A kutatás-fejlesztés, marketing, minőségbiztosítás stb. vezetői korábban az Allergan, Mentor, Silimed, Eurosilicone cégeknél töltötték be hasonló pozíciókat. A gyár nemzetközi befektetők tulajdona, a tulajdonosok között szerepel az Eurosilicone volt tulajdonosa, Costa Rica-i plasztikai sebész család, amerikai befektetők.

Az implantátumot 2010 óta használják Közép- és Dél-Amerikában. Európában 2011-ben kezdődött el a forgalmazása.

Fontos raktár információk

A Motiva mellimplantátumokat az eladási statisztikák alapján a Demi, Full és Corsé szériából összeállított, nagy raktárkészletről, gyors kiszolgálással tudjuk biztosítani. A Mini széria termékeit, illetve 220ccm alatti és 825ccm feletti méreteket egyedi megrendelés alapján tudjuk biztosítani, ezzel kapcsolatban telefonon és e-mailen tudunk felvilágosítást nyújtani.

 • TrueMonobloc® Patch

  Megnövelt héjerősség, fokozott tartósság, könnyebb behelyezés. A patch vulkanizálással és nem ragasztással kerül rögzítésre, a héjjal egyforma rugalmassággal rendelkezik.

 • 100% töltöttség Progressive® géllel

  Különösen puha tapintatú, de a kohezív II-III közötti gélhez hasonló formatartású, új fejlesztésű kohezív gél. Alapanyaga a legmagasabb tisztaságú orvosi szilikon (NUSIL, a világ vezető szállítója). A 100%-os töltöttség segít megőrizni a formát és esztétikus felső pólus teltséget biztosít. Hosszabb élettartamot eredményez, mert kiküszöböli a redők, ráncok kialakulását, ezáltal megakadályozza a héj megtörését. A progresszív gél jellemző tulajdonsága, hogy a nagyobb méretű implantátumok esetében is megfelelő formatartással bír, nem mutat fokozott hajlamot redőződésre.

 • Rugalmasság

  A héj kivételes nyúlási együtthatója 900% feletti. Ez a mutató csaknem kétszeresen túlteljesíti a megkövetelt 500%-ot. A rendkívül rugalmas héj szintén hozzájárul a puha, mégis formatartó jelleghez.

 • Rezisztencia vizsgálat

  A MOTIVA® implantátum ezen tesztje szintén túlteljesíti a hatósági elvárásokat. Többrétegű, low bleed biztonsági héj, szabadalmazott „Blue Seal” barrier réteg biztosítja a biztonságot.

 • Újfajta mérettáblázat kerek implantátumokra

  A kerek implantátumokra kidolgozott mátrix rendszer egyszerű méretkalkulációt biztosít, ugyanazon alap átmérő mellé három különböző projekció lehetőségével.

 • Korszerűsített implantátumcsomagolás és tervezés

  megfelelően steril, de egyszerű és gyors hozzáférhetőség<br /> információs leírás a páciensek számára<br /> egyedi tervezésű elegáns implantátum garanciakártya a páciens részére<br /> közvetlen regisztráció lehetősége a garancia érvényesítésére<br /> (a páciens regisztrálni tudja magát- a kapott implantátumot- a gyártó honlapján keresztül)<br /> hamisíthatatlan (nem hamisítható) hologramos zárjegy<br /> a későbbiekben „iker” csomagolás, hogy minden, párban behelyezett implantátum azonos gyártási szériából kerüljön ki ez által is biztosítva a tökéletesen egyforma paramétereket.

 • Korszerű szűraz hő sterilizálás

  Fertőtlenítő anyag maradvány mentes, szemben az etilén oxid sterilizálással. Az egyetlen FDA által elfogadott sterilizálási módszer az emlőimplantátumokra.

 • Élettartam Garancia (Always Confident Warranty program)

  Gyártási hibából adódó ruptura esetén<br /> Baker III-IV típusú capsularis contractura esetén

Letölthető dokumentumok

MOTIVA mérettáblázat MOTIVA kerek implantátum bemutató MOTIVA digitális prospektus MOTIVA Garanciális Feltételek MOTIVA Always Confident Warranty MOTIVA Implant Matrix brosúra (magyar) Q Inside Safety Technology brosúra (magyar) 2Y kiterjesztett garancia 5Y kiterjesztett garancia

Engedélyek

A MOTIVA® implantátum CE engedéllyel, ISO 9001:2008 és ISO 13485:2003 engedélyekkel rendelkezik. Emellett L:E:E:D. (Független szakértő és Ellenőrző Hivatal) környezetvédelmi tanúsítvánnyal és ISO 14001 engedéllyel is minősítette.

adminMotiva mellimplantátum