Eurogel PLUS hegkezelő gél

Az Eurogel Plus a francia M-technologies gyártó terméke. 20 ml-es kiszerelésben kapható. Az Eurogel plus új generációs szilikonból készült, matt hatású gél. A komponensek biokompatibilitási szempontból válogatott anyagok. Az Eurogel a bőrön láthatatlan védő filmréteget képez. Az Eurogel plus fő alkalmazási területe az arc és olyan testfelületek, pl. az ízületek területe, ahol a bőr hajlása miatt szilikontapasz alkalmazása nem lehetséges.

Az Eurogel Plus a következő kiszerelésekben kapható:
20g: 9.700 Ft
10g: 5.100 Ft

 • Főbb jellemzői

  Innovativ szilikongél olajos maradék nélkül, ellentétben más hasonló termékkel<br /> Nagyon gyors száradás, egyszerű használat.<br /> Az Eurogel plus második bőrként viselkedik, láthatatlan védőréteget képez.<br /> Nem okozza a bőr felázását.<br /> Az Eurogel plus selymes érzést vált ki a bőrön.<br /> E vitamint tartalmaz.

 • Javallatok

  A szilikongél eredendő tulajdonságai előnyösen befolyásolják a régi és új hegek megjelenését:<br /> – régi és új hipertrófiás és keloidos hegek gyógyulását<br /> – keloid és hipertrófiás heg kialakulását műtéti és égési hegek esetében<br /> – az Eurogel Plus gyermekkorban is alkalmazható

 • Ellenjavallatok

  Az Eurogel Plus nem alkalmazható a következő esetekben:<br /> – Nyílt seb<br /> – Felázott bőrterület<br /> – Nyálkahártya seb<br /> – Kerüljük az Eurogel Plus belégzését<br /> Bőrreakció esetén függessze fel a kezelést és kérdezze kezelőorvosát.

 • Felhasználási javaslat

  – Használat előtt tisztítsa meg és szárítsa meg alaposan a heget.</p> <p>– Kevés mennyiségű Eurogel Plus-t vigyen fel a heges területre. Néhány másodpercig hagyja száradni. Masszázs kerülendő.<br /> – Az Eurogel Plus-t naponta kétszer használja a leírt módon.<br /> – A tubus zárókupakját gondosan helyezze vissza.<br /> A kezelést 2-4 hónapig javasolt folytatni. A szilikon védőréteg dörzsöléssel eltávolítható. Megfelelő mennyiségű szilikon film esetén a bőrön selymes tapintat érezhető.

karvaszEurogel PLUS hegkezelő gél